Kalite Odaklı Mükemmellik Dr. Oygur Yamak  - Kitap

Kalite Odaklı Mükemmellik

1. Baskı, 
Nisan 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x21
Sayfa:
326
Barkod:
9786053201113
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
189,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Günümüz iş dünyasında sistem temeline dayanan kalite odaklı yönetim anlayışı her alanda mükemmellik arayışının en öne çıkan çözüm yolu olarak görülmektedir. Bu anlayış çerçevesinde yönetim biçimlerinde de önemli bazı değişimler zorunlu hale gelmektedir. Bu değişimler; özellikle iş süreçlerinin yeniden belirlenmesi, organizasyonun yeniden yapılanması diyebileceğimiz türden radikal değişimlerdir.
Kuşkusuz her organizasyonun izlemesi gereken adımlar farklıdır. Bunu, o kurumun liderleri tanımlayacaklardır. Bununla birlikte, bu yolun seçiminde yararlı olabilecek araç ve bilgiler bu kitabın kapsamı elverdiği ölçüde gösterilmiştir. Bu araçları etkili kullanan kuruluşlar değişimi yönetmekte güçlük çekmezler, hatta başkalarına örnek olurlar. Süreci yönetemeyen kuruluşlar ise, ancak rakiplerinin peşinden giderler, hiçbir alanda öncü olamazlar ve hep geride kalırlar.
Kalite bilincinin oluşturulmasına bir katkıda bulunmak amacıyla, düşünce sistemimizi kökünden değiştirecek bir anlayışı açıklamak için yazılan bu kitap, her şeyi çözen kolay bir reçete içermeyip, kaliteli bir yaşam için gerekli bir dönüşüm programı önermektedir. Kişilere, kurum ve kuruluşlara sıçrama yaptıracak bir felsefenin ana hatlarını sunmaktadır.