Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi Prof. Dr. Osman Erkmen, Prof. Dr. Hüseyin Erten, Dr. Öğr. Üyesi Hidayet Sağlam  - Kitap

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi

1. Baskı, 
Kasım 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
17x24
Sayfa:
0
Barkod:
9786254066658
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
462,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
"Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi"; gıda mühendislerine, beslenme ve diyetisyenlere, çevre mühendislerine, gıda teknologlarına, ziraat mühendislerine, biyologlara, mikrobiyologlara, veterinerlere, hijyenistlere, bu alanlarda eğitim alanlara veya kariyer için hazırlananlara, ilgili meslek konularında araştırma yapanlara ve fermente ürünlerin üretimi ile uğraşısı olanlara yönelik hazırlanmış bir kitaptır.
Bu kitabın içeriğinde fermente ürünlerin üretim teknolojisine, fermentasyon süreçlerine, fermentasyonda işlev yapan mikroorganizmaların metabolik ve fizyolojik özelliklerine, fermente gıdaların üretimini etkileyen mikroorganizma özelliklerine, fermente gıdalarda bozulmalara ve bulunabilecek patojen mikroorganizmalara ve endüstriyel önemi olan mikrobiyal ürünlere ve atıkların değerlendirilmesine yer verilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)