Adım Adım Microsoft Office Excel 2003 Curtis Frye  - Kitap
Adım Adım

Microsoft Office Excel 2003

1. Baskı, 
Eylül 2004
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18x23
Sayfa:
391
Barkod:
9789755093970
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Microsoft’un onayladığı tek resmi kurs kitabı olma özelliği taşıyan Adım Adım dizisiyle Microsoft Office Uzman Kullanıcı (Microsoft Office Specialist–MOS) sınavına hazırlanacak ve sınav sonunda alacağınız sertifika ile bilgisayar bilginizi kanıtlayacaksınız.
Adım Adım Microsoft Office Excel 2003, Microsoft’un güçlü elektronik tablo programı Excel’in son sürümünü kullanmayı adım adım ve hızla öğretecek uygulamalı bir kaynaktır. Kitabın ekinde yer alan CD–ROM, alıştırmaları yaparken kullanacağınız hazır uygulama dosyalarını içermektedir. Kitapta yer alan ekran görüntüleri ise çalışmanızı denetlemenize yardım etmeyi amaçlamaktadır.
Adım Adım Microsoft Office Excel 2003 ile veri düzenleme, işleme ve sunma araçlarında ustalaşacak; Özet Tablo ve Özet Grafik raporlarıyla verilere anlam verecek; daha iyi kararlar almak için veri çözümleme araçları ve tekniklerini kullanarak Microsoft Office programlarından veri alıp bilgileri kullanacak; Web üzerinde belgeleri paylaştırarak iş arkadaşlarınızla ortak çalışacak; çalışmalarınızı kolaylaştırmak için kendi makrolarınızı ve Akıllı Etiketlerinizi oluşturacak ve tüm bunları yaparken Microsoft Office Uzman Kullanıcı (Microsoft Office Specialist) sınavına hazırlanacaksınız. Bu kitap sizi hem Microsoft Office Uzmanlığı’na hem de Microsoft Office İleri Düzey Uzmanlığı’na hazırlayan beceri standartlarına ulaştıracak. Microsoft Excel’e önceden aşina olanlar ve bir düzeye dek kullanabilenler ise bu kitapta Excel 2003’ün yeni ve geliştirilmiş özelliklerini tanıyıp öğrenecekler ve bu özellikleri sayfa kenar boşluğundaki “Office 2003’te Yeni” logosuyla bir bakışta görebileceklerdir.
Adım Adım Microsoft Office Excel 2003, tüm yeni özellikleriyle Microsoft Office Excel 2003’ü kullanmayı kısa zamanda ve hızla öğretecek bir kaynak kitaptır.
Kitapla İlgili Kategoriler