KPSS ÖABT Alan Memnun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bilgi Notları İle Destekli Soru Bankası Yaşar Doğan  - Kitap
KPSS ÖABT Alan Memnun

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bilgi Notları İle Destekli Soru Bankası

Yaşar Doğan (Editör)

1. Baskı, 
Nisan 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
479
Barkod:
9786059029575
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kamu Personeli Seçme Sınavına hazırlık sürecinde Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi, adayların alanları ile ilgili yeterliliğini ve alana olan hakimiyetini ölçmesi bakımından bu sınav içinde ayrı bir öneme sahiptir.
ALAN SINAVI'na yönelik çalışmalar yapan uzman öğretim üyesi kadrosu tarafından büyük bir titizlikle iki yıla yakın bir süre çalışması ile ortaya çıkmıştır. Hazırlık aşamasında öğretmenlerin ve akademik uzmanların birlikte çalışması kitapları sadece bir test kitabı olmaktan çıkarmış, akademik bilgilerin soru yönelimlerine uygun hale getirilmesi ile de bir özgünlük yaratılmıştır.
Özellikle AÖF ve MEB müfredatı kitapların içeriğinin oluşmasında büyük rol oynamıştır. AÖF ve MEB soru havuzunu ve ders kitaplarındaki önemli bilgiler "OKUMADAN GEÇME'' bölümü ile detaylı olarak verilmiş, soru havuzundaki sorular ise sınav formatı ve soru yönelimlerine göre tekrar düzenlenerek sıralanmış ve kitaplarda yer almıştır. Böylelikle bütün soru tiplerini görmeniz hedeflenmiştir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
İlk Dönem İslâm Tarihi
.
Temel Dini Bilgiler
.
Kur'an–I Kerim'in Muhtevası ve Diğer Dini İlimler
.
İslâm Kültür ve Medeniyeti
.
İslâm Düşünce ve Mezhepler Tarihi
.
Din Bilimleri
.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretimi