Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Mutfak Uygulamaları
İşletme ve Eğitim Rehberi
Ocak 2019 / 1. Baskı / 184 Syf.

Temin edilememektedir.
 
   

Kitapta gastrononomi ve mutfak sanatları ile aşçılık eğitimi; yiyecek içecek işletmeleri; menü; standart tarif; yiyecek içecek maliyeti; pişirme yöntemleri; doğrama şekilleri, usuller ve özellikleri ile beslenmenin yanı sıra yiyecek içecek işletmelerinin görüşleri alınarak özenle seçilmiş ve uygulanmış standart tariflere, bunlara ilişkin görsellere ve besin değerlerine yer verilmiş. Sağlıklı beslenme son dönemlerde tüketiciler tarafından çok daha fazla önemsenmektedir. Bu ihtiyacı karşılamaya yönelik kitapta standart tariflerin besin analizleri de yapılmış.

(Tanıtım Bülteninden)

Barkod: 9786052540763
Yayın Tarihi: Ocak 2019
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 184
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Mehmet Şebab Polat ...
Eylül 2020
20.00 TL
İndirimli: 18.00 TL (%10)
Sepete Ekle
Mustafa Boz
Temmuz 2020
25.00 TL
İndirimli: 22.50 TL (%10)
Sepete Ekle
Atınç Olcay
Haziran 2020
45.00 TL
İndirimli: 40.50 TL (%10)
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020