Basic Methods for the Microbiological Analysis of Foods Prof. Dr. Osman Erkmen  - Kitap

Basic Methods for the Microbiological Analysis of Foods

3. Baskı, 
Ekim 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
570
Barkod:
9786051330747
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap, özel ve resmî laboratuvarlarda çalışan gıda ve ziraat mühendisleri, biyolog ve veterinerler ile gıda mühendisliği, ziraat, biyoloji, gıda teknolojisi, mikrobiyoloji ve veterinerlik öğrencileri için ana başvuru kaynağıdır. Kitap, İngilizce hazırlanmasından dolayı özellikle yabancı dilde eğitim gören öğrencilerin kullanabileceği bir kaynaktır.
Bunun dışında eser, gıda üreticilerinin üretim aşamalarında karşılaştığı mantardan, zehirlere kadar birçok konu detaylı olarak incelenmiştir. Son olarak sağlıklı üretim konusunda uluslararası standartların verildiği eser öğrencilere ve üreticilere yol gösterici niteliktedir.