Gıda Kimyası Prof. Dr. Mustafa Tayar, Prof. Dr. Recep Çıbık  - Kitap
5. Baskı, 
Şubat 2021
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x21
Sayfa:
313
Barkod:
9786052472576
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
235,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kitap, etkin öğrenme tekniğine bağlı kalarak, mantıksal ve sistematik bir biçimde temel bilgileri vermek üzere; gerek gıda teknolojisi konusunda öğrenim gören her düzeydeki öğrencilere, gerekse ilgili kişi ve kuruluşlara, gıda kimyası hakkında ön bilgileri alabilecekleri bir kaynak olarak hazırlanmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Su
.
Karbonhidratlar
.
Proteinler
.
Lipidler
.
Vitaminler
.
Mineral Maddeler
.
Enzimler
.
Pigmentler–Renk Maddeleri
.
Katkı Maddeleri