Apple: Müşteriyi Tutku ile Bağlamanın Sırları Carmine Gallo  - Kitap

Apple: Müşteriyi Tutku ile Bağlamanın Sırları

1. Baskı, 
Ocak 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x20
Sayfa:
248
Barkod:
9786055381905
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Apple Store’lar metrekare başına en yüksek satış rakamlarına ulaşılan mağazalardır. Apple’ın başarısının ve sahip olduğu muazzam müşteri sadakatinin merkezinde yalnızca sunduğu harika ürünler değil, benzersiz bir müşteri deneyimi sağlamak için eğitilmiş ve motive olmuş harika bir ekip bulunmaktadır. Apple’da, uluslararası çoksatan kitapların yazarı Carmine Gallo müşteri odaklı bu yaklaşımın arkasında yatan temel ilkeleri ve uygulamaları ortaya koyuyor ve sizin markanızın da aynı yüksek hizmet standartlarını uygulayarak böyle bir başarıyı nasıl elde edebileceğini açıklıyor.
Carmino Gallo Apple konusunda araştırma yapan her düzeyden profesyonelle mülakatlar yapmış ve yüzlerce saatini Apple Store’lardaki müşteri ve çalışanlar arasındaki ilişki ve diyalogları gözlemleyip Apple’ın vizyonunu ve felsefesini anlamakla geçirmiştir. Bu kaynaklardan elde ettiği bakış açısı, kavrayış ve verileri kullanarak itabında Apple’ın müşteri odaklı modelini ana ilkeleriyle inceleyerek bir eylem planı ortaya koyuyor:
Bu kitaptaki ilkeler Apple için işe yarıyor, sizin için de yarayacaktır. Her bölüm bir ilkeyi açıklıyor. Her bölümün sonunda yer alan, sunacağınız deneyim ve bölümde anlatılan teknikleri nasıl uygulayacağınız konusunda sizi farklı düşünmeye zorlayacak önerileri gözden geçirin. Ayrıca her bölümde, gerçek müşteri yorumlarını da bulacaksınız.
Apple’ın mağazalarının vizyonunu anlatan iki kelime “Hayatı zenginleştirmek”tir. Bu ilkeyi benimsediğinizde önünüze sihirli bir dünyanın kapıları açılacak.