Evrim Dönemecinde Bilincin Uyanışı: Dönüşüm – 1 Alev Yemenici  - Kitap

Evrim Dönemecinde Bilincin Uyanışı: Dönüşüm – 1

1. Baskı, 
Mart 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x21
Sayfa:
490
Barkod:
9786053200567
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
266,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bilincin uyanışı evrimsel bir değer taşır. Evrimsel tarih içinde bireysel gereksinimlerinden özgürleşerek evrim basamaklarında yükselmek istiyorsa insan; içsel süreçlerini ve biyolojisini işleyiş düzenekleriyle birlikte tanımak durumundadır. Böylece özgür seçimiyle biyolojik yapısını ve bilinç düzeyini dönüştürmeyi başarabilir. Şu an yaşamın kendisinden, koşullarından ve gezegenimizin gereksinimlerinden doğmuş olan bir davetiye almaktayız; bir uyanış ve dönüşüm davetiyesi. Fiziksel donanımımızı tanımaya, sınırlılıklarımızı fark etmeye ve evrim basamaklarında bilinçli bir yükseliş yolculuğuna davet ediliyoruz. Bu uyanış bizi evrensel insana uyanma, ruhsal ve tinsel yönden olgunlaşma sürecinde destekleyecektir.
Dönüşüm, bu uzun ve zorlu uyanış yolculuğunda okuruna küçük de olsa hatırlatıcı bir rehberlik sunmayı hedeflemektedir. Dönüşüm, sizi fiziksel donanımınızın otomatik programlarından uyandırıp özünüzdeki sevgi ve şefkat bilincini size hatırlatmayı, bu süreçte yaşamla iş birliği içinde olan deneyimler ve farkındalıklar yoluyla sizinle iletişim kurmayı hedeflemektedir. Yaşam yolculuğunuzda ve belki de seçimlerinizde size uzunca bir zaman eşlik edebilir. Deneyimle birlikte yürür ve içerdiği bilgileri katman katman farkındalığınıza yükseltirken hiç aklınızda olmayan konulara duyarlı hâle gelmenizi sağlar; çünkü temel hedefi, bilinç düzeyi her ne olursa olsun, yeni bir bilinç düzeyine evrilme sürecinde okuyucusuna eşlik etmektir.
Ne yazık ki yaşama karşı verdiğimiz tepkileri anlayıp çözümlememizi sağlayacak bir farkındalıkla doğmuyoruz. İçsel donanımlarımızı tanımamızı sağlayacak bir rehber kitapla gelmiyoruz dünyaya. Alışkanlıklarımızın, yaklaşımlarımızın ve seçimlerimizin bedenimizi ve ruhumuzu nasıl etkilediğini bilerek büyümüyoruz, büyütülmüyoruz. İşte bu yüzden bu kitap; kendinizi keşfetmenizde, çevrenizle etkileşimlerinizde, çatışma ve ikilemler yaşadığınızda, çocuklarınızı yetiştirme sürecinizde ve yaşamınızı sevgi bilinciyle yeniden yapılandırmanızda size yol arkadaşı olmayı arzu etmektedir. Ayrıca eğitim sistemimizin, evrensel barış insanını yaratmada işlevsel olabilmesi için de öneriler sunmaktadır.