Adım Adım Microsoft SQL Server 2005 Veritabanı  
Temel Bilgileri  Microsoft® SQL Server™ 2005: Database Essentials Step by Step Solid Quality Learning  - Kitap
Adım Adım

Microsoft SQL Server 2005 Veritabanı Temel Bilgileri

Microsoft® SQL Server™ 2005: Database Essentials Step by Step

1. Baskı, 
Kasım 2008
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18x24
Sayfa:
328
Barkod:
9789755095790
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Adım Adım Microsoft SQL Server 2005 Veritabanı Temel Bilgileri, SQL Server 2005’i kullanarak veritabanı oluşturmak ve yönetmek için gereksinim duyduğunuz becerileri kendi kendinize uygulamalı olarak öğreneceğiniz kapsamlı bir kılavuzdur. Bu kullanımı kolay giriş kitabıyla, bu programlama çerçevesine ve onun altında yatan teknolojilere sağlam bir başlangıç yapacaksınız. Kitabın ekinde yer alan CD–ROM, alıştırmaları yaparken kullanacağınız örnek kodları içermektedir. Kitapta yer alan ekran görüntüleri ise çalışmanızı denetlemenize yardım etmeyi amaçlamaktadır.
Adım Adım Microsoft SQL Server 2005 Veritabanı Temel Bilgileri ile SQL Server 2005’i yükleyip yapılandırmayı; SQL Server Management Studio ile veritabanı bileşenlerini oluşturmayı; iş gereksinimlerinizi karşılayacak veritabanları tasarlamak için üç katmanlı modelleme yaklaşımını uygulamayı; görünümler oluşturup değiştirmeyi ve yönetmeyi; T–SQL kullanarak kullanıcı tanımlı işlevler ve saklı yordamlar yazmayı; veritabanına bilgiler ekleyip silmeyi ve güncelleştirmeyi; özel uygulamalar ve kalıt sistemlerdeki verilerle çalışmayı; hata iletileri ve özel durumlarla baş etmeyi öğreneceksiniz
Adım Adım Microsoft SQL Server 2005 Veritabanı Temel Bilgileri, Microsoft’un kendini kanıtlamış ADIM ADIM öğrenme yöntemiyle, SQL Server 2005’te uzmanlaşmanızı sağlayacak kaynak bir kitaptır.