Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
Mart 2019 / 4. Baskı / 424 Syf.
Fiyatı: 35.00 TL
2 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   
Konu Başlıkları
Gastronomi ve Yiyecek–İçecek İşletmeleri
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü Planlaması ve Geliştirilmesi
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü Türleri
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü Kartları
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü ve Pazarlama İlişkisi
Menüyü Oluşturan Yiyeceklerin Hazırlanması Süreci (Standart Reçetelerin Hazırlanması (Standart Tarifler))
Menünün Fiyatlandırılması
Beslenme İlkeleri
Besin Öğelerinin Gruplandırılması
Besinler ve Enerji
Besin Grupları
Barkod: 9786053278580
Yayın Tarihi: Mart 2019
Baskı Sayısı:  4
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 424
Yayınevi: Ekin Yayınevi
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Ziyanur Güneş
Aralık 2019
23.00 TL
Sepete Ekle
M. Emel Tüfekçi Alphan
Kasım 2019
90.00 TL
Sepete Ekle
Ayşe Baysal
Ekim 2019
45.00 TL
Sepete Ekle
Ayşe Baysal
Eylül 2019
25.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020