Adobe Acrobat 9 Arif Ortakmaç  - Kitap

Adobe Acrobat 9

Arif Ortakmaç (Editör)

1. Baskı, 
Ocak 2009
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18x23
Sayfa:
355
Barkod:
9789756675427
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Adobe Acrobat 9 Yetkili Eğitim Kılavuzu ile Adobe PDF dosyalarını, Microsoft Office uygulamalarını ve diğer popüler uygulamaları, resim dosyaları ve Web sayfalarını kullanarak nasıl oluşturacağınızı; PDF dosyalarını incelemeyi ve yorum eklemeyi; kağıt formatındaki formları etkileşimli online formlara dönüştürmeyi; belgeleri PDF portföyleri halinde birleştirmeyi, PDF'lere videolar ve 3 boyutlu resimler eklemeyi; yüksek kaliteli baskı işleri için belge oluşturmayı ve daha pek çok konuyu öğrenebilirsiniz.
Uygulamalı yazılım eğitim kitapları içinde en çok satan dizi olan Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe yazılımlarının özelliklerini hızlı ve kolay bir şekilde öğrenmenizde size yardımcı olur. Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe Systems Incorporated'ın, Adobe ürünleri konusundaki uzmanların desteğiyle geliştirilen resmi eğitim dizisi olması sebebiyle, diğer kitaplarda ya da eğitim programlarında olmayan bir özelliğe sahiptir.
Adobe Acrobat 9 Yetkili Eğitim Kılavuzu pratik uygulamalarla birlikte 15 ders içermektedir. Eğer Acrobat kullanmaya yeni başlıyorsanız, bu kitapla çalışma alanını özelleştirmek, PDF dosyaları oluşturmak, PDF dosyalarını düzenlemek ve bilgileri emniyet altına almak gibi temel konuları öğreneceksiniz. İleri seviyelere yönelik derslerde hukuk, baskı, mühendislik, tasarım ve konstrüksiyon alanlarında çalışan profesyonellerin faydalanabileceği özellikler açıklanmaktadır. Kitabı başından sonuna kadar takip edebilir veya sadece ilginizi çeken dersleri inceleyebilirsiniz.