Güçlü Yönlere Odaklı Liderlik (Bir Gallup Araştırması) Tom Rath  - Kitap

Güçlü Yönlere Odaklı Liderlik

(Bir Gallup Araştırması)

1. Baskı, 
Aralık 2011
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x20
Sayfa:
200
Barkod:
9786055755805
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bir süre önce Gallup, liderlerin güçlü yönlerine odaklı uzun yıllar süren bir araştırmanın sonuçlarını açıkladı. 3 milyondan fazla insanın katıldığı araştırma, Tom Rath'ın bir önceki kitabı StrengthsFinder 2.0'ın konusu olmuştu. İlerleyen yıllarda Gallup araştırmacıları bu projeye devam ettiler ve liderlik ile ilgili önemli bir veritabanı oluşturdular. Birçok insanla 20 bini aşkın görüşme yaptılar.
Bir önceki kitabıyla New York Times sıralamasının zirvesine oturmuş bir yazar olan Tom Rath, liderlik konusunda çok önemli bir danışman olan Barry Conchie ile bir araya geldi ve bu ikili araştırmanın sonuçlarını yorumlamak için Güçlü Yönlere Odaklı Liderlik'i yazdı.
Bu sefer ele aldıkları konu, liderlerin güçlü yönlerini ortaya çıkarmak, başkalarının güçlü yönlerine yatırım yapmak, takımınızı oluştururken doğru kişileri ve doğru güçlü yönleri seçmek hakkında. Sizin de burada göreceğiniz gibi, liderlik ancak güçlü yönlere odaklanmakla mümkün. Onlara nasıl ulaşacağınızın, hangi güçlü yönlere yatırım yapacağınızın yanıtı da Tom Rath ve Barry Conchie tarafından açıklanıyor.
Hangi yönleriniz güçlü ve bu yönlerinize nasıl odaklanmanız gerekiyor? Başkalarının güçlü yönlerini nasıl ortaya çıkarabilirsiniz? Yanıtlar bu kitapta açıklanıyor. Bu kitap, liderlik ve yönetim üzerine çok derin ve kapsamlı bir araştırmanın sonucu. Belki de hiçbir kitapta buradaki kadar pratik ve anlaşılır örneklerle karşılaşamayabilirsiniz. Siz de güçlü yönlerinizi bulun ve onlara odaklanın!