Operations Management İşlemler Yönetimi İnci Şentarlı  - Kitap

Operations Management

İşlemler Yönetimi

2. Baskı, 
Ocak 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
416
Barkod:
9786054579266
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
İşlemler yönetimi, iş dünyasını etkileyen büyük boyutlardaki değişikliklerin merkezinde yer almaktadır. Günümüz rekabet ortamında başarıyla rekabet edebilmek için örgütlerin tüm üretim alanlarını kapsayan işlemler yönetiminde mükemmelliğe ulaşmaları gerekir.
İşlemler yönetim sistemlerinin temel prensiplerini içeren bu kitap işlemler yönetim sistemlerine genel bir bakışı sunmaktadır. Bu kitap, işlemler yönetim sistemlerini en önemli noktalarıyla öğrenmek için hedefleri olan lisans, lisansüstü, ve iş idaresi yüksek lisans öğrencileri için çok değerli bir kaynaktır. Kitap, günümüzün rekabetçi küresel ortamında , öğrencilere, daha başarılı yöneticiler olmaları için yardımcı olmayı hedeflemektedir.
Yazar, on üç kapsamlı konuda, ulaşılabilir sayısal yöntemler ile sözel konuları harmanlayıp bir araya getirmektedir. Anlamlı örnek problemler modellemenin mantığı ve analitik düşünce sürecini açık olarak anlatmaktadır. Kitap, kompleks problemlerin matematiksel ifadesinde, çözülmesinde ve yorumlanmasında pratik yapmayı sağlamaktadır. Bu ders kitabı, her konunun sonunda sağlanan sorular ve problemler ile öğrencilerin eleştirel düşünce becerilerini geliştirmelerini hedeflemektedir.