Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Et Endüstrisi
Ağustos 2020 / 1. Baskı / 575 Syf.
Fiyatı: 57.00 TL
4 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   

Et Endüstrisi kitabında yer alan bilgiler;

Fermante sucukların kapalı alanlarda olgunlaştırılmasında, tüm et ürünlerinin modern alet ve gereçler kullanılarak üretilmelerinde, modern et parçalama usullerinin yerleşmesinde, ilk defa 'Katkı Maddeleri Yönetmeliği', 'Mezbaha Yönetmeliği', Kombina Yönetmeliği' çıkarılıp, uygulamaya konulmasında önemli yer tutmuştur.

Mezbaha yan ürünlerinin değerlendirilmesi ve et muayenesinin yapılması konusunda da uzun yıllar tek müracaat kitabı olarak hizmet vermiş.

(Önsözden)

Konu Başlıkları
Et Üretimi– Etin Özellikleri
Kesimden Sonra Ette Meydana Gelen Değişmeler
Kesim İşlemleri
Et Muayenesi–Et Muayenesi Yönünden Önemli Fizyolojik ve Patolojik Değişiklikler Önemli Hastalıklar
Et Muayenesi Yönünden Önemli Paraziter Hastalıklar
Et Endüstrisinde Kalite–Hijyen ve Sanitasyon
Et Muhafaza İlkeleri
Et Ürünleri Teknoloijisi
Et Endüstrisinde İş Sağlığı ve Güvenliği– Et Endüstrisinde Katkı Maddeleri
Barkod: 9786052471739
Yayın Tarihi: Ağustos 2020
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 15x21
Sayfa Sayısı: 575
Yayınevi: Dora Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Adnan Aydın
Kasım 2020
95.00 TL
Sepete Ekle
Bahattin Çetin
Ekim 2020
30.00 TL
Sepete Ekle
Necla Aran
Şubat 2020
50.00 TL
Sepete Ekle
Duygu Göçmen
Şubat 2020
22.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2021