Sağlık Kurumlarında Örgütsel Davranış Araştırma ve Olgularla Afsun Ezel Esatoğlu  - Kitap

Sağlık Kurumlarında Örgütsel Davranış

Araştırma ve Olgularla

1. Baskı, 
Ekim 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
543
Barkod:
9786057877727
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
235,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Örgütler, örgütsel performansı en üst düzeye çıkarmak ve hedeflerine ulaşmak için istendik becerilere sahip işgörenlere gereksinim duymaktadır. Söz konusu becerilere sahip işgörenlerin tutum, davranış ve performansları; örgütün rekabet, verimlilik, devir hızı ve maliyet gibi önemli değişkenlerine olumlu yönde etki etmektedir. Bireylerin, grupların ve örgütün özelliklerini, üyelerinin kendi örgütleri hakkında ne hissettiklerini, nasıl davrandıklarını, nasıl etkilendiklerini doğru bir şekilde anlamalarına, tanımlamalarına ve analiz etmelerine olanak tanıyan örgütsel davranış alanı, örgütlere önemli çıktılar sunmaktadır.
Bu bağlamda örgütteki işgören davranışlarını tüm yönleri ile ele alan bu kitap, örgütsel davranış alanının temel konularına, bu konulara ilişkin sağlık kurumlarında yapılmış çok sayıdaki araştırmaya ve sağlık kurumlarında yaşanan güncel olgulara odaklanmış.
Kitabın sağlık kurumlarında çalışma yaşamıyla ilgili olan, bu konuda bilgisini artırarak ve bakış açısını genişleterek analiz ve sentez becerisini geliştirmek isteyen işletme sahipleri, yöneticiler, çalışanlar ve sağlık yönetimi alanında çalışan herkese katkı sağlayacağı düşünülmüş.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler