Office 2013 Türkçe Bayram Yıldız  - Kitap

Office 2013 Türkçe

3. Baskı, 
Kasım 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x21
Sayfa:
420
Barkod:
9786055201203
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bilişim dünyasında Microsoft yazılımlarında dikkatimizi çeken yeni nesil temiz kullanıcı arabirimiyle hazırlanmış olan Microsoft Office 2013 paketinde, programların kullanımı büyük hız ve zaman tasarrufu sağlayacak nitelikte özellikler sunulmaktadır.
Bununla birlikte Office 365 teknolojisi ve SkyDrive (Bulut Bilişim) hizmetleri sayesinde, artık dokümanlarınıza istediğiniz yerden, hem bilgisayarınızla hem de mobil cihazlarınızla erişebileceksiniz. Bu kitap da, Microsoft tarafından 2013 yılı içerisinde gelişen yeni teknolojiler ve hizmetler doğrultusunda hazırlanmıştır.
Microsoft Office 2013 programlarının kullanımı için bir başvuru kaynağı bu kitapla birlikte; Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook ve One Note programlarını rahatlıkla öğrenecek ve kullanabileceksiniz. Kitabın sade konu anlatımları ve zengin görsel öğeleri sayesinde, konuları daha hızlı ve kolay bir şekilde anlayabileceksiniz. Bölüm sonlarında bulunan örnek uygulamalar ve test soruları yardımıyla da edindiğiniz bilgileri ölçebilirsiniz. Ayrıca kitap ile birlikte verilen DVD içerisinde yer alan Görsel Eğitim Videoları sayesinde konuları; görüntülü ve sesli olarak rahatlıkla bilgilerinizi pekiştirebileceksiniz.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Microsoft Office 2013 Türkçe Yenilikleri
.
Microsoft Office Excel 2013 Yenilikleri ve Kullanım Örnekleri
.
Microsoft Office Word 2013 Yenilikleri ve Kullanım Örnekleri
.
Microsoft Office PowerPoint 2013 Yenilikleri ve Kullanım Örnekleri
.
Microsoft Office Excel Genel Kullanımı ve Örnek Uygulamalar
.
Microsoft Office Word Genel Kullanımı ve Örnek Uygulamalar
.
Microsoft Office PowerPoint Genel Kullanımı ve Örnek Uygulamalar
Kitapla İlgili Kategoriler