Satınalmada Kurulum Gelişim ve Dijital Dönüşüm Dr. Hasan Hakan Beker  - Kitap

Satınalmada Kurulum Gelişim ve Dijital Dönüşüm

1. Baskı, 
Ocak 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x21
Sayfa:
96
Barkod:
9786059594684
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitabın amacı satınalmada kurulum, gelişim ve dijitalleşme süreçlerinde modern bilgileri bir satınalmacı gözünden ve gerçek hayat tecrübeleriyle sağlamaktır. Kitapta teori ile birlikte uygulamalara da yer verilmekte ve satınalma alanında yeni önermelerle mesleğe dair katkıda bulunulması amaçlanmaktadır. Kitabın temel odağı satınalmaya dair mevcut bilgi ve uygulamaların ötesinde, satınalma alanında nelerin farklı yapılması gerektiği, hangi süreçlerin katma değer sağlayacağı ve satınalmaya dair artık yeni şeylerin söylenmesidir. Bu sebeple kitap konsantre ancak yoğun bilgilerden oluşan ve okuyucuların direkt olarak iş süreçlerine adapte edebileceği şekilde hazırlanmış.
Kitabın ana hedef kitlesi satınalma profesyonelleridir; ancak satınalma iş hayatımızın da sosyal hayatımızın da önemli bir parçası olduğu üzere genele hitap etmektedir. Kitapta rakamsal bir temele dayandırılarak anlatılan satınalma, bir şirketin hedef ve sonuçlarına direkt etki eden en önemli fonksiyondur kavramı satınalmanın gerçek önem ve değerini ortaya koymaktadır. Yönetim ve firma sahipleri, kitabı okuduktan sonra satınalmaya ajandalarının en üst sırasında yer verecektir.
Kitap sadece satınalma merkezli olup sektör bazlı olmak yerine satınalmanın evrensel nosyonu ön plana çıkarılarak tüm satınalmacıların faydalanabileceği şekilde hazırlanmıştır ve pratik bir rehber niteliğindedir.
(Tanıtım Bülteninden)