Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Gıda Laboratuvar Tekniği
2020 / 1. Baskı / 208 Syf.
Fiyatı: 22.00 TL
4 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   

Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve meslektaşlar için hazırlanan bu kitapta; gıda laboratuvar tip ve özellikleri, gıda laboratuvarında uyulması gereken temel güvenlik kuralları ve güvenli çalışılabilmesi için alınması gerekli tedbirler, gıda laboratuvarında kullanılan malzemeler (cam, metal, porselen), cihazlar, filtre malzemeleri, laboratuvar donanımları, çözelti hazırlama, gıda analizlerinde uygulanan ortak ön işlemler (örnek alma, ezme, öğütme, tartım, kurutma, yakma ve kül etme, miktar analizleri, ayırma ve saflaştırma işlemleri), kimyasal maddelerin depolanması ve laboratuvar atıklarının bertaraf edilmesi konuları yer almaktadır.

(Önsözden)

Barkod: 9786057846464
Yayın Tarihi: 2020
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 208
Yayınevi: Nobel Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Bahattin Çetin
Ekim 2020
30.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Tayar ...
Ağustos 2020
52.00 TL
Sepete Ekle
Necla Aran
Şubat 2020
46.00 TL
Sepete Ekle
Murat Doğan
Ocak 2020
42.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020