Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Hazır Yemek Sistemleri
Nisan 2016 / 2. Baskı / 385 Syf.
Fiyatı: 46.00 TL
4 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   
Konu Başlıkları
Hazır Yemek Endüstrisi
Beslenme İlkeleri
Menü Planlama
Mutfak Planlama
Ekipman Seçimi ve Yerleşimi
Hazır Yemek Sistemlerinde Depolama
Hazır Yemek Sistemlerinde Hijyen ve Sanitasyon
Gıda Güvenliği
Gıda Hazırlama Yöntemleri
Temizlik ve Dezenfeksiyon
Hazır Yemek Sistemlerinde Kalite Uygulamaları
Barkod: 9786059666145
Yayın Tarihi: Nisan 2016
Baskı Sayısı:  2
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 385
Yayınevi: Dora Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Adnan Aydın
Kasım 2020
95.00 TL
Sepete Ekle
Bahattin Çetin
Ekim 2020
30.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Tayar ...
Ağustos 2020
57.00 TL
Sepete Ekle
Necla Aran
Şubat 2020
50.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2021