Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler II Kavramlar– Yaklaşımlar– Başarı Hikayeleri Doç. Dr. Osman N. Özdoğan  - Kitap

Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler II

Kavramlar– Yaklaşımlar– Başarı Hikayeleri

1. Baskı, 
Aralık 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
317
Barkod:
9786059440318
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
19,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Birinci kitapta olduğu gibi bu kitapta da, son yüzyılda yiyecek içecek endüstrisinde meydana gelen değişiklikler ve yenilikleri özetleyerek, yiyecek içecek alanında faaliyet gösteren işletmeler, yatırımcılar, çalışanlar ve bu endüstride kariyer sahibi olmak isteyen öğrencilere ulaşmak amaçlanmıştır.
Yiyecek içecek endüstrisinde basamakların nasıl tırmanıldığını, endüstride söz sahibi işletmelerin bugünlere nasıl geldiklerini, endüstri içerisinde gelişen eğilimleri ve yeniliklerin özetlenerek özellikle Türkiye'de faaliyet gösteren işletme sahiplerini, yöneticileri, aşçıları, servis elemanlarını ve konu ile ilgili olarak lisansüstü ve lisans eğitimi alan öğrenciler hedef alınarak hazırlanan bu çalışma onaltı bölümden oluşmaktadır.
Çalışmada yazarlar kendi alanlarında söz sahibi akademisyenlerden ve endüstride bizzat faaliyet gösteren uzmanlardan yararlanılmıştır. Bu kapsamda her bir bölüm editör tarafından incelenmiş ve gerekli değişiklik ve düzeltmelerden sonra basıma hazır hale getirilmiştir.
(Önsözden)