Adobe Photoshop CS5 Osman Gürkan  - Kitap

Adobe Photoshop CS5

3. Baskı, 
Haziran 2010
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
504
Barkod:
9789758878680
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
43,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Her alanda olduğu gibi grafik tasarım alanında da dijital teknoloji artık vazgeçilmez durumdadır. Bir görüntü elde etmek için, uygun zaman, uygun ışık, uygun mekân bulma derdi artık yok. Bilgisayar teknolojisi ile istediğiniz görüntüleri oluşturabiliyor ve istediğiniz duruma getirebiliyorsunuz.
Bilgisayar tek başına iş yapmaz. Uygun bir bilgisayar, uygun bir program ve programı kullanmayı bilen insan bir araya geldiğinde verimli sonuçlar elde edilir.
Photoshop programı da uygun kişiler tarafından kullanılınca harika sonuçlar elde etmeyi sağlar. Tek başına program bir şey yapamaz. Siz yeteneğinizi ve bilginizi yansıtarak Photoshop programı ile inanılmaz işler yapabilirsiniz.
Herkes Photoshop programı öğrenebilir. Ancak herkes muhteşem ürünler ortaya çıkaramaz. Muhteşem ürünler ortaya çıkarmak için sanatçı bir yapıya sahip olmanız gerekir. Aksi halde standart işleri veya birinin sizden istediklerini yapabilirsiniz. Herkes bakar ancak bazıları görür. Nasıl ki ilköğretim ve lise yıllarında resim derslerinde herkes resim çizerdi, pardon çoğu resim çizermiş gibi yapardı az kişi de gerçekten resim çizerdi. İşte Photoshop’ta bunun gibi bir şey. Herkes kullanabilir ancak bazıları yani sanatçı ruhlu olanlar çok iyi şeyler yapabilir.
Photoshop bilgisi olmayanlar veya çok az olanların kitabı sırayla takip etmeleri iyi olacaktır. Orta düzeyde bilgisi olanlar bölümleri bağımsız olarak kullanabilir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Photoshop’u Tanımak
.
Temel Düzenleme İşlemleri
.
Seçimlerle Çalışmak
.
AP Öğeleri ile Çalışmak
.
Metinler ile Çalışmak
.
Maskeler ile Çalışmak
.
Rötuşlamak ve Onarmak
.
Boyamak ve Düzenlemek
.
Yollar ve Temel Pen Teknikleri
.
Vektör Çizimler ve Yollar
.
3D Görünümler ile Çalışmak
.
Filtreleri Kullanmak
.
İşlemleri Otomatikleştirmek
.
Web için Resimleri Hazırlamak
.
Resimleri Baskıya Hazırlamak