Matematik Gezegeni 4. Sınıf (4 Kitap) Mehmet Çağlar, Ülkü Doğancıoğlu  - Kitap

Matematik Gezegeni 4. Sınıf

(4 Kitap)

2. Baskı, 
Temmuz 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
1200
Barkod:
9771301519003
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
ODTÜ Yayıncılık tarafından hazırlanan "Matematik Gezegeni" serisi, Ana Sınıfı'ndan başlayıp 8. sınıfa kadar gelen çağdaş bir matematik eğitim sürecini kapsamaktadır. Çocukların gelişim süreçleri dikkate alınarak özenle hazırlanan bu dizi, çoklu zekâ kuramına göre hazırlanmış olup bir yandan matematiksel kavramların yerleştirilmesine yardım ederken bir yandan da çocuklarda sosyal, bedensel ve el becerilerinin yerleşmesine öncülük eder.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nce de onaylanan "Matematik Gezegeni" kitaplarımız, matematik eğitim alanına ilişkin en son kuramsal ve pratik bilgilerle donatılmıştır; soyut matematiksel zekânın gelişimine katkıda bulunurken, içerdiği konu ve örneklerin çeşitliliği ile çocuklarımızın düşünce ve kavrama gücünü geliştirir, zenginleştirir. Yaklaşık 16 yıldan bu yana yayınlamakta olduğumuz Matematik Gezegeni kitaplarımız, müfredattaki değişmeler ve güncelleşmeler dikkate alınarak ülkemizin yayın hayatındaki yerini başarıyla korumaya devam etmektedir.
İlköğretimde okuyan öğrencilerimizin gelişimine büyük katkı sağlayacağına inandığımız bu yayınlarla güzel ve verimli bir eğitim yılı geçirmenizi diliyoruz. ODTÜ Yayıncılık ve İletişim A.Ş.