Microsoft Office Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Access Kolektif  - Kitap

Microsoft Office

Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Access

1. Baskı, 
Mayıs 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
390
Barkod:
9786058359338
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Günümüzde bilgisayar başına geçip de Microsoft Office yazılımlarından herhangi biriyle tanışmamış kimse yoktur, denebilir. Dolayısıyla Microsoft Office kullanmak, her ofis çalışanı için olmazsa olmaz bir önkoşul haline gelmiştir. Peki Office'i ne kadar etkin ve verimli kullanıyoruz? Milyonlarca insanın ve işletmenin ihtiyaçlarına cevap veren bu yazılım ailesi, siz onu ne kadar kullanırsanız sırlarını size o kadar açan bir derya, adeta dipsiz bir kuyudur: Bir şirketin yönetimi, bilgi akışı ve gizliliği gibi konuların tamamına cevap verebilen Office ailesi bir çok farklı yazılım ve bileşenden oluşan oldukça geniş bir ürün. Ofiste, evde veya okulda en iyi işinizi ortaya çıkarmanız için daha esnek ve daha güçlü yeni yollar sunan Office'in son sürümündeki gelişmeleri ve iyileştirmeleri bu kitapta bulabileceksiniz.
Office ailesinin temel ürünlerindeki yeniliklere işaret eden bu kitap, bireysel kullanımlarınız için size önderlik edecek ve Office ailesi üzerinde yaptığınız projelerin, sunumların ve dokümanların daha zengin olmasını sağlayacaktır.
Office kullanmaya yeni başlamışsanız, bu kitap sayesinde Office yazılımlarına hakim olabilecek, Word'ün, Excel'in sırlarını ve püf noktalarını öğreneceksiniz. Office ailesinin en çok kullanılan bu iki uygulamasının yanı sıra, PowerPoint, Access ve Outlook da, kitapta ayrıntılarıyla ve kapsamlı bir şekilde ele alınıyor. Ayrıca komutların Türkçe – İngilizce karşılıkları verilerek hem İngilizce hem Türkçe paket kullananların kitabı takip etmesi kolaylaştırılıyor.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler