Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Yiyecek İçecek İşletmelerinde
Standart Tarifeler Maliyet ve Hijyen Kontrolü
Mart 2006 / 1. Baskı / 347 Syf.
Temin edilememektedir.
 
   

Beslenme, büyüme ve gelişme, yaşamın sürdürülmesi, sağlığın korunması ve geliştirilmesi için besinlerin tüketilmesidir. Yaşamın sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için, gıda güvencesi ve güvenliğinin birlikte sağlanması gerekmektedir. Bu kitap, yiyecek içecek işletmelerinde gıda güvenliğinin sağlanabilmesi için uygulanması gereken üretim süreçleri, pişirme yöntemleri, standart tarifeler, HACCP ve uygulamaları konularında katkı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Gıda güvenliği anlamında toplu beslenme endüstrisinde artık temel amaç oluşan sorunları çözmek değil, sorunu oluşmadan önleyen sistematik ve analitik yaklaşımlar geliştirmektir.

Konu Başlıkları
Standart Yemek Tarifeleri
Yiyecek Maliyetleri, Yiyecek Maliyet Kontrolünün Aşamaları ve Amacı
Yemek Maliyetinin Hesaplanması, Ürün Terminolojisi
Mönülerin Fiyatlandırma Yöntemleri
Yemek Kalitesine Etki Eden Etmenler, Yemek Üretiminde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
Yemek Üretim Yöntemleri, Yemek Pişirme Yöntemleri
Sanitasyon Risk Yönetimi (SRM)
HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları)
Tarifelerle İlgili Açıklamalar
Barkod: 9789944620208
Yayın Tarihi: Mart 2006
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 19x27
Sayfa Sayısı: 347
Yayınevi: Yazarın Kendi Yayını
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Muhittin Tayfur
Şubat 2021
50.00 TL
İndirimli: 46.50 TL (%7)
Sepete Ekle
Ayça Genç ...
Şubat 2021
17.00 TL
Sepete Ekle
Muhittin Tayfur ...
Ocak 2021
50.00 TL
İndirimli: 46.50 TL (%7)
Sepete Ekle
Ahmet Mor
Ocak 2021
28.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2021