Adım Adım Microsoft Visual C# 2010 Step By Step John Sharp  - Kitap
Adım Adım

Microsoft Visual C# 2010

Step By Step

2. Baskı, 
Mart 2011
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x24
Sayfa:
784
Barkod:
9789755096773
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Adım Adım Visual C# 2010, C# bileşenleri ve Windows tabanlı uygulamalar yaratmak için Visual C # 2010 ile ilgili temel programlama bilgilerini uygulamalı olarak öğreneceğiniz kolay anlaşılır ve kapsamlı bir kılavuzdur. Bu kitapla, Visual C# 2010 ve Microsoft .NET Framework 4.0ı kullanarak uygulamalar yaratmayı kendi kendinize öğreneceksiniz.
Kitabın ekinde yer alan CD, alıştırmaları yaparken kullanacağınız örnek kodları içermektedir. Kitap içindeki ekran görüntüleri ise çalışmanızı denetlemenize yardım etmeyi amaçlamaktadır. Adım Adım Visual C# 2010 ile değişkenler, ifadeler, işleçler ve yöntemlerle çalışmayı; kendi Windows Presentation Foundation uygulamalarınızı yaratmayı; kullanıcı arabirimi oluşturup veri girişlerini doğrulamayı; hataları yönetip özel durumları işlemeyi; çöp toplamayı kullanarak kaynakları yönetmeyi; Genericsi kullanmayı, yeni türler yaratmayı ve yeniden kullanılabilir öğeler oluşturmayı öğreneceksiniz.
Ayrıca ADO.NET ve LINQ kullanarak verileri sorgulayıp yönetecek; Task Parallel Libraryde çok işlemli desteği inceleyecek ve Windows Communication Foundation ile Web hizmetleri oluşturmaya aşlayacaksınız. Adım Adım Visual C# 2010da Microsoftun kendini kanıtlamış ADIM ADIM öğrenme yöntemiyle, Visual C#ta uzmanlaşın. (Tanıtım Bültenin'den)