Mobil Pazarlama Hakkında Her Şey Jeanne Hopkins, Jamie Turner  - Kitap

Mobil Pazarlama Hakkında Her Şey

1. Baskı, 
Eylül 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x21
Sayfa:
286
Barkod:
9786055090296
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Mobil pazarlama havuzuna dalmak isteyen şirketler ve dahiyane mobil kampanyalar düzenlemek isteyen reklamcılar için...
İşinizi büyütmek için mobil pazarlamayı nasıl kullanacağınızı merak mı ediyorsunuz? QR kodlarını, mobil uygulamaları kullanmayı, mobil web sitenizin nasıl olması gerektiğini, SMS'in inceliklerini, lokasyon temelli pazarlamayı ve diğer mobil araçları bilmek mi istiyorsunuz? Fortune 500 şirketlerinin mobil pazarlamayı nasıl kullandıklarını mı araştırıyorsunuz?
Mobil Pazarlama Hakkında Her Şey, tam olarak bu tür ihtiyaçlarınıza yanıt vermek için yazıldı. Kitap boyunca bir mobil pazarlama kampanyasını nasıl hazırlayacağınız, başlatacağınız ve yürüteceğinizle ilgili sorularınızı her yönüyle ele alınıyor. Yaygın mobil medya hatalarından kaçınmak, mobil merkezli ilginç içerikleri nasıl üreteceğinizi keşfetmek ve verimli satış döngüsü yakalamak için çok vaktiniz olmadığını gerçekten biliyoruz. Dolayısıyla sizi geciktirmeden mobil pazarlamaya sokacak başlama vuruşunu yapıyor ve sizi işin ince noktalarına inmeye davet ediyoruz.
Unutmayın, mobil pazarlamayı gerçekten anlamak için mobil pazarlamayı kullanmanız gerekir. Bu inanılmaz ve güçlü yeni aracın tüm nüanslarına gerçekten hâkim olmanın tek yolu bu.
"Artık kaçış yok! Post-dijital dünyamızda artık her şey mobil. Gösterimi yapılan mobil reklamların önemli bir bölümünün mobil uyumsuz sitelere yönlendirildiği ülkemizde ise, markaların bu konuda bir yol haritasına ihtiyaçları olduğu kesin. Mobil Pazarlama Hakkında Her Şey sadece mobil pazarlamanın dinamiklerini geniş bir şekilde anlatmakla kalmıyor, strateji geliştirmede içgörü sağlayan başarı hikâyeleri ve uygulamaya yönelik pratik bilgilerle yol haritanızı oluşturma konusunda faydalı bir kaynak sunuyor. Artık kaçmak istemeyenlere şiddetle tavsiye ederim."