BT Uzmanları İçin Windows 10 Atıl Gürcan  - Kitap

BT Uzmanları İçin Windows 10

1. Baskı, 
Ekim 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
172
Barkod:
9786056460876
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
155,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Windows 10 kullanıcı deneyiminin önceki sürümlerden farklarını ele alan yazar, daha sonra yeni sürümün kurulum özelliklerini inceliyor. Hem bireysel hem de kurumsal kullanıcılar için kurulum yöntemleri ayrı ayrı anlatılıyor. Windows mağazası yönetimi, bir işletmedeki BT uzmanlarına yönelik olarak anlatılmış. İş kritik uygulamalar, kurumsal mağaza, uygulama yönetimi, SideLoading ve AppLocker bu bölümde ele alınıyor.
Günümüzün bütün işletim sistemleri gibi, Windows 10’un da en önemli özelliği mobil uygulamalar. Windows’un bu alanda rakiplerinden farkı, masa üstü ve mobil için ayrı ayrı birbirleriyle uyumlu işletim sistemleri sunmayıp, bütün platformların gereksinimlerini tek bir sistemde karşılaması. Windows 10, cep telefonundan güçlü server’lara kadar bütün platformların ihtiyacını tek bir çatı altında karşılıyor. Mobil platformlar için yönetim özelliklerinin yanı sıra, kitapta güvenlik konusuna da geniş yer verilmiş.
Bireysel kullanıcıların da yararlanacağı ama özellikle işletmelerdeki BT uzmanlarının ve yöneticilerinin yanlarından ayırmaması gereken bir başvuru kitabı.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Windows 10'un Yenilikleri ve Kullanıcı Deneyimi
.
Windows 10 Kurulum Yöntemleri
.
Universal Uygulamalar ve Windows Mağazası Yönetimi
.
Windows 10 Yönetim Özellikleri
.
Windows As A Service
.
Web Tarayıcıları
.
Kurumsal Veri Güvenliği