Flash CS4 Mehmet Fatih Erkoç, Serhat Bahadır Kert  - Kitap
1. Baskı, 
Ekim 2010
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
280
Barkod:
9789944711418
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
25,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Temelden başlayarak Adobe Flash yazılımını öğrenme sürecinde her düzeyden kullanıcıya kaynak olabilecek nitelikteki bu kitap, geniş bir bakış açısıyla ve konuya ilişkin hemen her şeyi kapsamak iddiasıyla hazırlanmıştır.
Özellikle “yazarlık” dilleri kullanımında uzmanlaşmayı hedefleyen kullanıcıların temel ihtiyaçlarının bütüncül bir bakış açısıyla ele alınması gerekmektedir. Yazarlık dilleri, gerek grafik tasarım özellikleri gerekse programlama altyapısı konularında çok yönlü bir öğrenme sürecini gerektiren uygulama araçlarıdır. Bu süreç içerisinde grafik tasarım kabiliyetlerinin ya da kodlama altyapısının bir noktada eksik kalması, ulaşılabilecek maksimum verimliliğe engel oluşturacaktır.
Serhat Bahadır KERT ile Mehmet Fatih ERKOÇ’un yıllardır üniversite bünyesinde teorik ve uygulamalı olarak verdiği Adobe Flash eğitiminin birikimleriyle hazırlanan bu kitapta, kullanıcı ihtiyaçlarına göre yazılımın grafik özellikleri ile ActionScript 3.0 kod yapısı birlikte ele alınıyor ve iki farklı boyutun dengeli kullanımına özen gösteriliyor.