SolidWorks & SolidCAM & 3D QuickPress 2012 Ali Naci Bıçakcı  - Kitap

SolidWorks & SolidCAM & 3D QuickPress 2012

1. Baskı, 
Ocak 2012
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x24
Sayfa:
792
Barkod:
9786054205882
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
SolidCAM ve SolidWorks bilen ve daha yakından tanımak isteyen, 3D QuickPress ile sac metal kalıp tasarımı yapmak isteyenler; endüstrinin çeşitli dallarında çalışanlar, Üniversiteler, Meslek Yüksek Okulları ve Meslek Liseleri için yardımcı ders kitabı.
Günümüz üretim şartlarında, hayatımızın bir parçası olan bilgisayar ve teknolojileri; üretimin de vazgeçilmez parçası haline gelmiştir. Bundan 5–10 sene öncesine kadar böyle bir gereksinim yoktu. Şimdilerde artık, mesleki dallara özel, ek (Add-Ins) programların kullanılması ayrıca; mukavemet analizleri (CosmosWorks), animasyon (Motion), fotogerçekçi sunumlar hazırlama (PhotoView360) işlemleri, herkesin bilmesi gereken temel konular haline gelmiştir.
Bu gerçekler ışığında, kitabın SolidWorks bölümü; sizi bilgi ve uygulamaları ile başlangıç seviyesinden alıp, ileri seviyeye taşıyacak, SolidCAM bölümü ile de; tasarladığınız ürünün üretimini, her aşamada yapabileceksiniz. Ayrıca uzun zamandır artık ihtiyaç duyulan, 3D QuickPress bölümü ile de sac açınımı, zımba tasarımı ve şerit yerleşim işlemlerinden, kalıp seti oluşturmaya kadar işlemleri zevkle yapabileceksiniz.
DVD’lerde Neler Bulacaksınız?
Tüm bu programlarla ilgili; sunular, part-assembly-drawing belgeler, eğitim videoları, uygulanmış projeler ve yazılı belgeler ve daha fazlası, ayrıca hiçbir yerde bulamayacağınız CNC tezgâhları üzerinde de çekilmiş eğitim videoları.
Kitabın Konu Başlıkları
.
A’dan Z’ye Tüm Araç Çubuğu Komutları
.
Part, Assembly ve Drawing ile Tasarım
.
Mold (Plastik Enjeksiyon) Kalıp İşlemleri ve Daha Fazlası
.
2 ve C Eksen Tornalama
.
Imachining Frezeleme
.
Sac Açınımı ve Şerit Yerleşim İşlemleri
.
Zımba Tasarımı ve Kalıp Seti Oluşturma
.
Zımba Tasarımı ve Kalıp Seti Oluşturma