YDS İngilizce 10 Deneme Sınavı Ayrıntılı Çözüm ve Strateji Kitabı M. Fatih Adıgüzel  - Kitap

YDS İngilizce 10 Deneme Sınavı

Ayrıntılı Çözüm ve Strateji Kitabı

3. Baskı, 
Ocak 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
416
Barkod:
9789752428829
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Diğer Baskılar
1. baskı
Eylül 2023
0
10,00 (%-Infinity)
Kitabın Açıklaması
Daha önce İngilizce KPDS Deneme Sınavları adını taşıyan kitap son YDS Formatına uygun biçimde 80 soruluk deneme sınavları kitapçıkları şeklinde yeniden düzenlenmiştir.
Daha fazla deneme çözmek isteyenler için, yazara ait 7 sınavlı bir deneme kitabı daha bulunmaktadır. (YDS Deneme Sınavları B Serisi 7 Özgün Sınav) Bu deneme sınavı kitapçıklarında tüm soruların yazara ait olduğu özgün sorular bulunmaktadır. Çok kolaycı bir yaklaşım izleyerek ÖSYM'nin daha önce yaptığı sınav sorularına ayrıntılı cevap anahtarları yazarak 6 ayda hazırlanmış kitaplardan değildir. Pratik yapmak için gerçek sınavları çözmeyi bitirmiş olanlar için düzey onlara denk öğretici ek bir soru bankasıdır.
Bu kitap Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavından (YDS) belli bir puanı almak zorunda olan ancak test çözerken yanlış yaptığı sorularda çaresiz kalanlar için doyurucu açıklamalar içermektedir. YDS deneme kitapçıklarını çözerken sözlük karıştırmak zorunda kalmayacaksınız. Çünkü, soru kökleri ve seçeneklerdeki sözcükler ile ilgili açıklamalar, soru çözümleri ve stratejilerinin bulunduğu bu kitapta verilmiştir. Bu bir öğreticiye bağlı kalmayı ve sözlük gereksinimini en aza indirecektir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
10 Deneme Sınavı