Dahi Çocuk –1  (Matematik Yarışmalarına Hazırlık 2. 3. Sınıflar İçin) Rafet Türk  - Kitap

Dahi Çocuk –1

(Matematik Yarışmalarına Hazırlık 2. 3. Sınıflar İçin)

1. Baskı, 
Mart 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
272
Barkod:
9786055255442
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Matematik dünyada insan aklının en büyük ortak değeridir. Birey, toplum, bilim ve teknoloji için vazgeçilmez bir değerdir. Kâinat kitabının dilidir matematik.
Matematikle ilgili yarışmalarda, Özel okul sınavlarında, IQ testlerinde, Matematik Olimpiyatlarında matematiğe meraklı; siz değerli öğrencilere yol gösterecek kaynaklar ilkokul düzeyinde sınırlı olduğundan böyle bir çalışma sizlerle paylaşılmıştır. Kitap matematiğin gizemli dünyasına adım atmak isteyen parlak zekâlı öğrenciler için hazırlanmış olup öğrencilere doğru, mantıklı düşünmeyi, problem çözme becerilerini kazanmayı ve farklı bakış açıları kazandırmayı hedeflemiştir.
Bu çalışma dokuz bölümden oluşmaktadır. Konular, etkinlik ve testlerle desteklenmiştir. Beyin geliştirme testlerinin çözümleri testlerin sonunda, etkinlik çözümleri kitabın son bölümünde verilmiştir. Ayrıca "Oyun Zamanı" bölümlerinde, sizlerin sayısal düşünme becerilerinizi artıracak oyun tanıtımları ve örnekleri, "Akıl Oyunları bölümünde de beyninizin sınırlarını zorlayacak problemlere yer verilmiştir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Tübitak
.
Bilsem Sınavlarına Hazırlık
.
Matematik Yarışmalarına Hazırlık
.
Dikkat Geliştirme
.
IQ Ve Sayısal Yetenek
.
Tamamı Çözümlü Matematik ve Zeka Problemleri