KPSS ÖABT İngilizce Öğretmenlik Alan Bilgisi Soru Bankası Hasan Bedir  - Kitap

KPSS ÖABT İngilizce Öğretmenlik Alan Bilgisi Soru Bankası

1. Baskı, 
Mart 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
224
Barkod:
9786055183509
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap, alanda uzun süredir çalışmanın bir ürünü olarak ortaya çıkmıştır. Kitabın amacı KPSS İngilizce alan sınavına girecek mezun durumda öğretmen adaylarına ya da eğitimlerine devam eden 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yardımcı olmaktır. İngilizce öğretmenliği alanında konu çeşitliliği fazla olduğu için, kitaptaki soruların yardımıyla geniş konu yelpazesinin anlaşılmasını kolaylaştırmak hedeflenmiştir.
Kitabın konu anlatımından çok soru ağırlıklı olarak ortaya çıkmasında öğrencilerden gelen dönütler önemli rol oynamıştır. İhtiyaç analizi sonuçları, öğrencilerin çok fazla soru görüp çözme eğiliminde olduklarını göstermiştir. Alanda, şu ana kadar değerli kitaplar yayınlanmasına rağmen, bu kitap soru çeşidine katkı sağlayacaktır. Ayrıca, konu anlatımı yerine konuları hatırlatmaya yardımcı olan ve öğrencinin hangi konuya odaklanması gerektiğini sağlayacak GLOSSARY şeklinde bölümler içerdiği için kitap öğrencilerden gelen talepleri karşılayacaktır.
Sınava iyi hazırlanmanın en iyi yöntemlerinden biri neye çalışılacağını bilmektir. Bir plan çerçevesinde çalışmak, öğretmen adaylarının sürekli olarak kendilerinin yenilemelerini ve değerlendirmelerini de sağlayacaktır.
Sorunların büyük çoğunluğu özgün sorulardır ve İngilizce bölümü müfredatına bağlı kalınarak, alanda kullanılan ders kitaplarındaki konulardan yola çıkarılarak hazırlanmıştır. Sevgili öğretmen adayları, soruları cevaplarken soruların hangi konu ile ilgili olduğunu anlayacak, o konu ile ilgili eksiklerinizin farkına varacaksınız ve cevabı nerede bulacağınıza karar vereceksiniz.
Ayrıca, sorular bağlama dayalı olduğundan konuları tekrar etmenize de yardımcı olacaktırlar. Bu nedenle sorular, aynı zamanda konuların tekrarını sağlayarak, anlamlı bir şekilde öğrenilmesini ve bilginin uzun dönem hafızada saklanmasına yardımcı olacaktır. Bu nedenle, ana çerçeve olarak 3 bölümden oluşturulmuştur; ELT Methodology, Linguistics ve Literature. Daha kolay çalışılması için sorular tarama testleri şeklinde ayrılmıştır.