Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Diyet El Kitabı
Ocak 2018 / 9. Baskı / 654 Syf.

Baskısı tükenmiştir.
 
   

Kitapta, çeşitli hastalıkların oluşmasında beslenmenin rolüne ve hastalık anında diyetin düzenlenmesi konularında pratik bilgilere yer verilmektedir.

Kitabın bu baskısının hazırlanmasında, beslenme biliminde ve diyetetik uygulamalardaki son gelişmeler ışığında konular baştan sona yenilenmiştir.

Bu eser, Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri için ders kitabı, beslenme dersi alan Yükseköğretim Kurumları öğrencilerine yardımcı kitap niteliği taşımaktadır.

Konu Başlıkları
Giriş–Temel Tanımlar
Beslenme Sağlığın Temelidir
Beslenme–Sağlık Etikileşiminin Tarihsel Gelişimi
Diyet Planlama İlkeleri
Beden Ağırlığının Denetimi
Beslenme Durumunun Saptanması
Sindirim Sistemi Hastalıklarında Beslenme
Böbrek Hastalarında Beslenme
Kanserde Beslenme
Kemik ve Eklem Hastalıklarında Beslenme
Sinir Sistemi Hastalıklarında Beslenme
Diyet – İlaç Etkileşimi
Hastalıkların Tanısında Kullanılan Test Diyetleri
Beslenme Eğitimi
Hastanın Beslenme Durumunun Saptanması
Barkod: 9789757527978
Yayın Tarihi: Ocak 2018
Baskı Sayısı:  9
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 654
Yayınevi: Hatiboğlu Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Ayşe Baysal
Eylül 2020
28.00 TL
İndirimli: 25.20 TL (%10)
Sepete Ekle
Ali Durmuş
Haziran 2020
42.00 TL
İndirimli: 37.80 TL (%10)
Sepete Ekle
Muazzez Garipağaoğlu ...
Mayıs 2020
35.00 TL
İndirimli: 31.50 TL (%10)
Sepete Ekle
Ümit Aktaş
Mayıs 2020
29.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020