Analiz III – IV: Çok Değişkenli Fonksiyonlar ve Çok Katlı İntegraller Prof. Dr. Mahmut Koçak, Hatice Gülsün Akay  - Kitap

Analiz III – IV: Çok Değişkenli Fonksiyonlar ve Çok Katlı İntegraller

1. Baskı, 
Şubat 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
429
Barkod:
9786059393140
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Fiyatı:
300,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap Analiz I (Diferansiyel Hesap) ve Analiz II (İntegral Hesap) kitaplarının devamı niteliğinde hazırlanmıştır. Analiz III-IV (Çok Değişkenli Fonksiyonlar ve Çok Katlı İntegraller) derslerinin içeriğini kapsayacak şekilde hazırlanmıştır. Gerekli teorik bilgiler sunularak teori çözümlü örnekler ve grafiklerle desteklenmiştir. Her konu sonunda verilen problemlerle konuların daha iyi anlaşılması, pekiştirilmesi ve matematiksel düşüncenin geliştirilmesi amaçlanmıştır. Kitabın kendi içerisinde yeterli olması amacıyla lineer cebir gibi matematiğin diğer dallarının bazı konuları kısaca anlatılmıştır.
Bu kitap hazırlanırken okuyucunun Analiz I-II kitabında bulunan limit, süreklilik, türev, integral ve integral teknikleri gibi, konularına hakim olduğu varsayılmıştır. Analiz III-IV (Çok Değişkenli Fonksiyonlar ve Çok Katlı İntegraller) isimli bu kitap dokuz bölümden oluşmuştur.
(Önsözden)
Kitapla İlgili Kategoriler