Hayvancılık Projeleri Hazırlama ve Değerlendirme Teknikleri Yrd. Doç. Dr. Ümit Yavuzer, Yrd. Doç. Dr. Gülşah Bengisu  - Kitap

Hayvancılık Projeleri Hazırlama ve Değerlendirme Teknikleri

1. Baskı, 
Nisan 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x21
Sayfa:
162
Barkod:
9786053201083
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Hayvancılık projeleri hazırlama ve değerlendirme teknikleri kitabı yatırımcıların hayvansal üretim hakkındaki teknik bilgilerini yeterli ölçüde karşılamak, projelerin yapılabilirlikleri hakkında bilgi vermek aynı zamanda konuyla ilgili eğitim alan öğrencilerin ders kitabı gereksinimini karşılamak amacıyla hazırlanmıştır.
Hayvancılık projeleri ve değerlendirme teknikleri hakkındaki bilgiler yol gösterici olmasının yanı sıra, bir hazırlama kılavuzu niteliği de taşımaktadır. Hayvancılık yatırımlarının yapılıp, yapılamayacağına karar vermek bir dizi bilgi birikimini de zorunlu kılmaktadır.
Proje hazırlama teknik ve ekonomik bir konudur. Karlı görülmeyen hiçbir yatırımın başarıya ulaşması beklenemez. Hayvansal ürünleri yeterli düzeyde tüketebilmek için, üretimi artırmak zorundayız. Planlı kalkınma yatırımların gelişigüzel değil, etkili biçimde tüm yönleriyle değerlendirildiğinde olasıdır.