Gençlik ve Spor Bakanlığında Örgüt İkliminin İşgören Performansı Üzerine Etkisi; Alan Araştırması Dr. Çisem Ünlü  - Kitap

Gençlik ve Spor Bakanlığında Örgüt İkliminin İşgören Performansı Üzerine Etkisi; Alan Araştırması

1. Baskı, 
Eylül 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
127
Barkod:
9786257216166
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Fiyatı:
70,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu çalışmada, örgüt iklimi, performans kavramları ve örgüt iklimi ile performans arasındaki ilişki açıklanmış ve konu hakkında teorik bilgi verilmiş. İlk bölümde örgüt iklimi kavramına yer verilmiş, öncelikle örgüt iklimi kavramı anlatılarak, daha sonra örgüt ikliminin özellikleri, etkileyen faktörler, sınıflandırılması, öğeleri, yol açtığı sonuçlar, oluşum süreci, boyutları ve ilişkili olduğu değişkenlere değinilmiş. Çalışmanın ikinci bölümünde ise işgören performansı kavramı hakkında teorik bilgiler sunulmuş. Bu bölümde performans kavramı, boyutları, etkileyen faktörler ve tüm özellikleriyle performans değerlendirme ele alınmış. Üçüncü bölümde ise örgüt iklimi ve işgören performansı ilişkisi örgüt iklimi boyutlarıyla irdelenmiş.
Çalışmanın son bölümünde ise; araştırmanın amacı ve önemi, yöntemi, varsayımları, veri toplama aracı ve bulguları bulunmaktadır. Son olarak yapılan analizler tablolar yardımıyla açıklanarak; sonuç ve önerilere yer verilmiş.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Genel Bilgiler
.
Yönetim
.
Örgüt İklimi
.
İşgören Performansı
.
Örgüt İklimi ve İşgören Performansı İlişkisi
.
Araştırmanın Amacı ve Önemi
.
Araştırmanın Ön Kabulleri
.
Araştırmanın Evreni ve Örneklem Yöntemi
.
Araştırmanın Yöntemi
.
Araştırmanın Hipotezleri
.
Araştırmanın Veri Toplama Aracı
.
Araştırmanın Pilot Uygulaması
.
Ölçeklere İlişkin Güvenirlik Analizleri