Sistematik İngilizce Test Rehberi ve Dilbilgisi Ebru Yener  - Kitap

Sistematik İngilizce Test Rehberi ve Dilbilgisi

2. Baskı, 
Ağustos 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
656
Barkod:
9789758406258
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Küresel ortamda dünyanın nimetlerinden olabildiğince yararlanmak isteyen her bireyin karşısına çıkan ilk engel, İngilizce bilgisi noksanlığıdır. İletişimde 21. yüzyılın en iddialı aracı İnternetten de sınırsız yararlananlar, İngilizce bilenlerdir.
Bu kitapta amacımız, kendi kendine İngilizce öğrenmek isteyenlere A'dan Z'ye rehberlik etmek oldu. Türkçe ile İngilizce'nin farklı dil gruplarında olduğu düşünülerek, öğrenimde karşılaşılacak tüm güçlükler gözönüne alındı. Olası tüm zorlukları aşmanın püf noktaları, bu kitapta hizmetinize sunuldu. İngilizceyi anadiliniz kadar iyi öğrenebilmeniz için yapmanız gereken şey, tek bir satır bile atlamadan elinizde tuttuğunuz kitabı okumaktan ibarettir.
Bu kitap, sizlere doğru ve eksiksiz bir Almanca bilgisi vermek üzere hazırlanmıştır. Anlatım dili Türkçedir. Bu sayede kitabın içindeki bilgileri kendi kendinize okuyup, öğrenebileceksiniz.
İngilizce Test Rehberi Cd Hediyeli
İngilizce öğrenenlerin çektiği en büyük sıkıntılardan biri öğrendikleri gramer bilgilerini dersten sonra pekiştirememektir. Oysa o konuyla ilgili birbirinden farklı sorularla karşılaşmak, nerelerde yanlış yaptığımızı görmek bizi bir adım öteye taşıyıp, mükemmel bir İngilizce kullanımına yaklaştırır.
Bu kitap, hem ortaokul ve kolej öğrencileri, hem de ÜDS, YDS ve KPDS gibi sınavlara hazırlananları düşünerek titizlikle hazırlanmıştır. Konular zorluk derecelerine göre hem başlangıç seviyesinde hem de orta seviyede testler haline getirilmiştir. Akademik nitelikli sınavlarda olduğu gibi yurtdışı burs ve görev sınavlarında da sınav tekniklerini tanımak açısından son derece faydalıdır
Kitapla İlgili Kategoriler