Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Gıda Mikrobiyolojisi
(Gıda Endüstrisi için Temel Esaslar ve Uygulamalar)
Ekim 2006 / 4. Baskı / 400 Syf.
Temin edilememektedir.
 
   

"Gıda Mikrobiyolojisi" kitabının 4. Basımı yayınlanmaktadır. Bu durum gıda mikrobiyolojisi alanında önemli bir talebin varlığının ve kitabın geniş bir okuyucu kitlesinde iyi kabul gördüğünün bir göstergesidir. Başlangıçta "Pratik için temel esaslar" gibi bir kavramdan yola çıkarak bunun metin, resim ve şemalarla verilmesi olumlu karşılanmış ve kendini kabul ettirmiştir.

Kitap 4. Basıma hazırlanırken; gözden geçirilmiş, yeniden yapılandırılmış ve Avrupa Birliği'nin 14 Haziran 1993 tarihli Gıda Hijyeni, özellikle GMP ve HACCP konularındaki direktifler doğrultusunda gerekli ilaveler yapılmıştır.

Böylece kontrolle görevli kuruluşlar ile gıda işletmelerinin sorumluları arasındaki köprü kurulmuş olmaktadır. Mikroorganizma sayıları hakkındaki normlar da son verilere dayanarak genişletilmiş ve günümüze uygun hale getirilmiştir.

Barkod: 9799750401908
Yayın Tarihi: Ekim 2006
Baskı Sayısı:  4
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 400
Yayınevi: Literatür Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Adnan Aydın
Kasım 2020
95.00 TL
Sepete Ekle
Bahattin Çetin
Ekim 2020
30.00 TL
İndirimli: 27.90 TL (%7)
Sepete Ekle
Nesimi Aktaş
Ağustos 2020
40.00 TL
İndirimli: 37.20 TL (%7)
Sepete Ekle
Mustafa Tayar ...
Ağustos 2020
57.00 TL
İndirimli: 53.01 TL (%7)
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2021