Gıda Mikrobiyolojisi (Gıda Endüstrisi için Temel Esaslar ve Uygulamalar) Klaus Pichharidt  - Kitap

Gıda Mikrobiyolojisi

(Gıda Endüstrisi için Temel Esaslar ve Uygulamalar)

4. Baskı, 
Ekim 2006
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
400
Barkod:
9799750401908
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
"Gıda Mikrobiyolojisi" kitabının 4. Basımı yayınlanmaktadır. Bu durum gıda mikrobiyolojisi alanında önemli bir talebin varlığının ve kitabın geniş bir okuyucu kitlesinde iyi kabul gördüğünün bir göstergesidir. Başlangıçta "Pratik için temel esaslar" gibi bir kavramdan yola çıkarak bunun metin, resim ve şemalarla verilmesi olumlu karşılanmış ve kendini kabul ettirmiştir.
Kitap 4. Basıma hazırlanırken; gözden geçirilmiş, yeniden yapılandırılmış ve Avrupa Birliği'nin 14 Haziran 1993 tarihli Gıda Hijyeni, özellikle GMP ve HACCP konularındaki direktifler doğrultusunda gerekli ilaveler yapılmıştır.
Böylece kontrolle görevli kuruluşlar ile gıda işletmelerinin sorumluları arasındaki köprü kurulmuş olmaktadır. Mikroorganizma sayıları hakkındaki normlar da son verilere dayanarak genişletilmiş ve günümüze uygun hale getirilmiştir.