Adobe Flash CS3 Professional Kolektif  - Kitap

Adobe Flash CS3 Professional

1. Baskı, 
Kasım 2007
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18x23
Sayfa:
336
Barkod:
9789756675373
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Adobe Flash CS3 Yetkili Eğitim Kılavuzu ile ilgi çekici Flash projeleri tasarlamayı, video ve ses dosyalarını aktarmayı, etkileşimli düğmeler oluşturmayı ve sembollere animasyon uygulamayı öğrebilir, ActionScript 3.0 kullanarak Flash'ın işlevselliğini arttırabilirsiniz.
Uygulamalı yazılım eğitim kitapları içinde en çok satan dizi olan Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe yazılımlarının özelliklerini hızlı ve kolay bir şekilde öğrenmenizde size yardımcı olur. Yetkili Eğitim Kılavuzu, Adobe Systems Incorporated'ın, Adobe ürünleri konusundaki uzmanların desteğiyle geliştirilen resmi eğitim dizisi olması sebebiyle, diğer kitaplarda ya da eğitim programlarında olmayan bir özelliğe sahiptir.
Adobe Flash CS3 Professional Yetkili Eğitim Kılavuzu'ndaki 11 ders, zengin ve etkileşimli içerik yaratma ortamlarının en gelişmişi olan Adobe Flash'ı öğrenmek için gereken temel konuları kapsamaktadır. Bu kitabı kullanarak sembollere animasyon uygulamayı, Timeline'ı düzenlemeyi, statik ve dinamik metinlerle çalışmayı, video ve ses dosyalarını aktarmayı ve bileşenleri özelleştirmeyi öğreneceksiniz. Ayrıca ActionScript 3.0 ve yerel Illustrator dosyalarının aktarılması gibi Flash CS3'teki en yeni özellikleri de tanıyacaksınız. Her dersin sonunda verilen soruları ve bunların cevaplarını gözden geçirerek öğrendiklerinizi daha da pekiştireceksiniz. Kitaptaki dersleri başından sonuna kadar takip edebilir ya da sadece ilgilendiğiniz dersleri inceleyebilirsiniz.