Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Gıda Kimyası ve Analizleri I
Kasım 2020 / 1. Baskı / 385 Syf.
Fiyatı: 95.00 TL
Temin süresi 2-3 gündür.
 
Sepete Ekle
   

Gıda Kimyası ve Analizleri I kitabı alandaki güncel bilgileri kolay anlaşılır bir şekilde okuyuculara
aktarmak amacı ile hazırlanmış. Konuların ele alınışında bilimsel çalışmalarda da faydalanılabilecek
bir yol izlenmiş.

Kitabın amacı gıda kimyası ile ilgili bilgileri genel çerçevesi ile vermek, üreticilere ve tüketicilere
önemli bazı bilgileri hatırlatmak, bazı konularda gerekli ikazları yapmak ve öğrenciler ve araştırıcılar
için gıda laboratuvarlarında kullanılacak yöntemlerden örnekler vermektir.

(Önsözden)

Konu Başlıkları
Laboratuvarlar
Işık Yardımıyla Analiz
Maddesel Birliktelik
Kimyasal Denklemler
Ölçüm Sonuçlarının Kabulü ve Kesinliği
Laboratuvarda Emniyet
Gıda Laboratuvarlarındaki Analizlerden Örnekler
Barkod: 9789754361735
Yayın Tarihi: Kasım 2020
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 18x24
Sayfa Sayısı: 385
Yayınevi: Çağlayan Kitabevi
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Bahattin Çetin
Ekim 2020
30.00 TL
İndirimli: 27.90 TL (%7)
Sepete Ekle
Mustafa Tayar ...
Ağustos 2020
57.00 TL
İndirimli: 53.01 TL (%7)
Sepete Ekle
Nesimi Aktaş
Ağustos 2020
40.00 TL
İndirimli: 37.20 TL (%7)
Sepete Ekle
Necla Aran
Şubat 2020
50.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2021