Gıda Kimyası ve Analizleri I Prof. Dr. Adnan Aydın  - Kitap

Gıda Kimyası ve Analizleri I

1. Baskı, 
Kasım 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18x24
Sayfa:
385
Barkod:
9789754361735
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Gıda Kimyası ve Analizleri I kitabı alandaki güncel bilgileri kolay anlaşılır bir şekilde okuyuculara
aktarmak amacı ile hazırlanmış. Konuların ele alınışında bilimsel çalışmalarda da faydalanılabilecek
bir yol izlenmiş.
Kitabın amacı gıda kimyası ile ilgili bilgileri genel çerçevesi ile vermek, üreticilere ve tüketicilere
önemli bazı bilgileri hatırlatmak, bazı konularda gerekli ikazları yapmak ve öğrenciler ve araştırıcılar
için gıda laboratuvarlarında kullanılacak yöntemlerden örnekler vermektir.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Laboratuvarlar
.
Işık Yardımıyla Analiz
.
Maddesel Birliktelik
.
Kimyasal Denklemler
.
Ölçüm Sonuçlarının Kabulü ve Kesinliği
.
Laboratuvarda Emniyet
.
Gıda Laboratuvarlarındaki Analizlerden Örnekler