Mathcad ile Matematik Analiz Doç. Dr. Vahid Ferecov, Dr. Güler Gaygusuzoğlu  - Kitap
1. Baskı, 
2011
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
324
Barkod:
9786054220113
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitabın amacı 21. yüzyıla girdiğimiz bugünlerde; eğitimli insanın tanımından başlayarak, eğitimin içeriğine, bilgi kaynaklarının artması ve çeşitlenmesinden yeni öğretme ve öğrenme biçimlerine kadar birçok konuda meydana gelen önemli gelişmeleri matematikçilerle, bilim adamlarıyla, mühendislerle paylaşmaktır.
Görsel işitsel araçlarla donatılmış eğitim ortamında yetişen, yaparak–yaşayarak eğitim öğretimin uygulandığı, düşünen ve düşündüklerini ortaya koyan, araştıran ve sonuçlarını toplum yararına sunan genç insanlar artık bilgisayarlarla yetişiyor. Kullanmayı bilsek de bilmesek de bilgisayarlar günlük hayatımıza tamamıyla girmiştir. MATHCAD matematik işlemlerini mükemmel bir hız ve kolaylıkla yapabileceğimiz en gelişmiş programlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır.
Neredeyse eksiksiz bir matematik yazılım paketi olan MATHCAD, matematikçilerden bilim adamlarına, mühendislerden öğrencilere kadar matematikle ilgilenen tüm kullanıcılara hitap etmektedir. Bir programlama dilinden çok, kelime işlemci mantığıyla, matematiksel işaretleri kullanmamıza olanak tanıyan bu program, hesaplama işlemlerini otomatik olarak yapmaktadır.