Almanca Sınavlara Hazırlık Tahir Deveci  - Kitap

Almanca Sınavlara Hazırlık

1. Baskı, 
Şubat 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
516
Barkod:
9786059029490
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitapta çalışmaya başlamadan önce Almanca Bilginizi anımsamak, temel bilgileri yinelemek için. Tahir Deveci, Temel Almanca Bilgisi, kitabından konuların Türkçe açıklamalarını notlar olarak okuyunuz.
"Benzer Konuşmalar Yapınız" bölümlerinde örnekleri yazarak, diğerlerini sözlü yapınız. "Was passt zusammen?" eşleştirmeleri yapınız. Konuların sonundaki soruları yanıtlayınız. Alıştırmaları çözünüz.
Bir iki konuyu bitirdikten sonra son bölümdeki "Lernkontrolle" sınavlarından birini sınavdaymış gibi çözünüz. Sonra sözlük yardımı ile kendinizi sınayınız. Tahir Deveci, Almanca Çeviri Kılavuzu’nu okuyup önce çevirileri yapmaya çalışıp sonra altındaki örneklere bakınız.
Değişik Almanca ders kitabı, alıştırma, sınavlarla en kolaydan zora doğru yazarak, konuşarak çalışmalarınızı düzenli, sıkı düzende sürdürünüz. Arada bir Almanca, gazete, dergi alıp okumanız yararlı olur. Olanağınız olursa Almanca haberleri izlemenizde yarar var. Bu kitabın önce baştaki açıklamalarını okuyunuz. Okurken notlar alınız.
Testlerdeki her soruyu önce sınavdaymış gibi çözünüz, sonra verdiğimiz açıklama ve çözümlere bakınız. Bitimde aynı çalışmayı yineleyiniz. Gerekirse sözlüklerden de yararlanınız. Hangi düzeyde olursanız olun A1 den adım adım bigilerinizi tazeleyiniz. Sonra özenle ve sıkı düzenle düzeyinizdekini çalışınız.
(Tanıtım Bülteninden)