Soap Opera English Grammar Alıştırmalar – Genel Testler Fatih Tekin  - Kitap

Soap Opera English Grammar

Alıştırmalar – Genel Testler

6. Baskı, 
Temmuz 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
470
Barkod:
9786054460137
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
‘Soap Opera English Grammar' adlı bu kitap öncelikle orta öğretim öğrencileri ve Anadolu liseleri hazırlık sınıflarında İngilizce öğrenimlerini sürdürmekte olan öğrencileri hedef alarak hazırlanmıştır. Aynı zamanda Üniversite hazırlık sınıflarındaki öğrencilerin ve sınavlara hazırlanan tüm İngilizce öğrenenlerin yararlanabileceği İngilizce Dilbilgisinde çektikleri sıkıntıları gidermekte faydalanabilecekleri bir çalışma ve pekiştirme kitabıdır.
Kitaptaki konular günümüzdeki ‘televizyon dizi filmleri ' gibi kısa ve ardışık bir sıra içinde yazılmıştır. Adını da buradan almıştır ki, dizi film izler gibi konuların ardı ardına çalışıldığı durumda oldukça faydalı olacağı düşünülmüştür. Kitap kendi kendine İngilizce öğrenmek isteyenlerin de ihtiyaçlarına cevap verecek bir yapıdadır. Kitabın son bölümündeki ‘Turkish Help' sayfaları öğrenciyi ana dilinde yönlendiren bir özelliğe sahiptir. Türkçe açıklamaların ayrı sayfada olmaması özellikle yapılmış, öğrencinin doğrudan doğruya İngilizce düşünmesi hedeflenmiştir. İngilizce açıklamaların anlaşılmadığı durumda aynı sayfanın bir kopyası bu bölümde Türkçe olarak hazırlanmış ve yönlendirme yapılmıştır.
Konulardaki alıştırmalar Dilbilgisi kurallarının sıkılmadan öğrenilmesi amacıyla az ve öz hazırlanmıştır. Öğrencinin çalışmayı severek yapması için özen gösterilmiş ve yapılması kolay alıştırmalar yazılmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Alıştırmalar – Genel Testler
Kitapla İlgili Kategoriler