Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Gıda Teknolojisi
Ekim 2016 / 8. Baskı / 391 Syf.

Temin edilememektedir.
 
   

Bu kitapta sırasıyla; gıda teknolojisinin tarihçesi, değişen beslenme alışkanlıkları, gıda teknolojisinin tanımı, gıda muhafaza yöntemleri, gıdaların muhafaza yöntemlerindeki teknolojik gelişmeler, kurutarak muhafaza, konserve, süt teknolojisi, tahıl teknolojisi, besinlerin dondurularak saklanması, baharatla saklama, et teknolojisi, meyve-sebze işleme teknolojisi, şekerle saklama, sirke teknolojisi, asitle saklama, yağ teknolojisi, radyasyon işleminin teknolojik yönleri ve fonksiyonel besinlere yer verilmiştir.

Konu Başlıkları
Gıda Teknolojisinin Tarihçesi, Tanımı, Yöntemleri
Gıdaların Muhafaza Yöntemlerindeki Teknolojik Gelişmeler
Konserve
Süt Teknolojisi
Tahıl (Hububat) Teknolojisi
Et ve Et Ürünlerinin Teknolojisi
Besinleri Dondurarak Saklama
Besinlerin Tuz ve Baharat ile Saklanması
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Radyasyon İşleminin Teknolojik Yönleri
Gıda Katkı Maddeleri
Gıdaları Depolama Sistemleri
Barkod: 9789758326433
Yayın Tarihi: Ekim 2016
Baskı Sayısı:  8
Ebat: 16x23
Sayfa Sayısı: 391
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Adnan Aydın
Kasım 2020
95.00 TL
Sepete Ekle
Bahattin Çetin
Ekim 2020
30.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Tayar ...
Ağustos 2020
57.00 TL
Sepete Ekle
Necla Aran
Şubat 2020
50.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2021