Wordpress Tema Geliştirme Bahtiyar Paltacı  - Kitap

Wordpress Tema Geliştirme

1. Baskı, 
Aralık 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
179
Barkod:
9786056567964
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Kitabın Fiyatı:
340,00
İndirimli (%10):
306,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Web’in yarısını domine eden; 75 milyon kullanıcı tarafından tercih edilip ayda 37 milyon, yani günde yaklaşık 1 milyon defa aranan en popüler İçerik Yönetim Sistemi WordPress'tir. Pazar payı 30 milyon civarı rakama ulaşabilen bir sistem olan WordPress, aynı zamanda bünyesinde barındırdığı 30 bini aşkın plugin ve sayısız tema ile şüphesiz CMS alanında en popüler sistemlerden biridir.
Kurumsal veya kişisel şirketler, WordPress ile profesyonel derecede web sistemlerine sahip olmakla birlikte, web sitelerinin hem kolay kullanılabilir hem de düşük maliyet ile şirketini rakiplerinden daima bir adım önde tutabilir. Durum böyleyken siz de bu sistemin özelliklerine tam anlamıyla hakim olup, kendi firmanızın web işlerini kendiniz yürütebilirsiniz.
WordPress’in özelliklerini ve kullanımını öğrenip pekiştireceğiniz bu kitap ile Online Networking üzerinden WordPress Tema Geliştirmeyi anlatılmaktadır. Kendi sisteminiz için tercih ettiğiniz bir temayı nasıl özelleştirebilir; istediğiniz tüm özellikleri eksiksiz olarak nasıl ekleyebilirsiniz, bunun mantığı ve teknik detaylarını nasıl öğrenebilirsiniz gibi sorulara cevap niteliğinde hazırlanmış olan bu eser; başlangıç ve orta seviyedeki tüm son kullanıcılara hitap etmektedir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
WordPressTemalarına Giriş
.
WordPress Tema Edinme
.
Tema Anatomisi ve Tema Terimleri
.
Stabilize Eklentiler, Bileşenler ve API Uzantıları
.
VoultPress ve CloudFlare Kurulumu
.
WordPress Tema Geliştirmeye Giriş
.
Tema Güvenliği ve Zararlı Kodlar
.
İleri Düzey Tema Dosyaları ve Fonksiyonlar
.
Uygulamalı Kişisel Site Yapımı
.
Uygulamalı Kurumsal Site Yapımı