Özel Gereksinimli Bireylerde Fiziksel Uygunluk ve Özel Antrenman Bilgisi Doç. Dr. Gonca İnce, Doç. Dr. Cem Kurt  - Kitap

Özel Gereksinimli Bireylerde Fiziksel Uygunluk ve Özel Antrenman Bilgisi

1. Baskı, 
Şubat 2023
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
398
Barkod:
9786256939493
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
415,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Hareket, özel gereksinimli bireyler için çok önemlidir. Bu bireylerin fiziksel uygunlukları hareket ile iyi düzeye çıkarılabilir. Fiziksel uygunluğun iyi düzeye çıkması; özel gereksinimli bireylerin diyabet, kalp yetmezliği, obezite vb. kronik hastalıklardan korunmalarına, sporcu olan bireylerin ise sakatlanma risklerinin azalmasına ve performanslarının artmasına büyük katkılar sağlayabilecektir.
Özel Gereksinimli Bireylere (ÖGB) yönelik hazırladığımız "Fiziksel Uygunluk ve Özel Antrenman" başlıklı bu kitapta, ÖGB'lerin fiziksel uygunluk parametrelerine farklı bir bakış açısıyla yaptığımız sınıflandırmayı, özel gereksinime uygun antrenman modellerini ve fiziksel aktivite programlarını bulacaksınız. Ayrıca, bu kitapla özel gereksinimli bireylerin fiziksel uygunluğunu geliştirici yöntemlerde dikkat etmesi gereken kurallara, uygulamalarda kullanılabilecek uyarlanmış farklı materyallere ve performans takiplerini yapabileceğiniz ölçme ve değerlendirme testlerine ulaşacaksınız.
Kitapla İlgili Kategoriler