Gastronomik Turizm Engin Koban  - Kitap

Gastronomik Turizm

1. Baskı, 
Ekim 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
458
Barkod:
9786257210362
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
275,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap okuyuculara gastronomik turizmin geliştirilmesinde ve pazarlamasında "yönetim-pazarlama-rekabet" ve "sosyal-kültürel" bakış açıları kapsamında, "gastronomik destinasyonun oluşturulması ve yönetilmesi, gastronomik ürün geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi konusundaki yeni pazar ve rekabet fırsatlarının keşfedilmesi için ilgili alanlar ile gastronomik turizmin bağlantılarının kurulması" gibi uygulamalara yön verebilecek farklı yaklaşımları tasarlamada bir rehber niteliğinde hazırlanmış.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Turizm Dünyasında Yeni Kavramlar
.
Turizm Ürünü Olarak Gastronomi
.
Gastronomik Turizmi Anlamak
.
Gastronomik Kültür
.
Gastronomik Turizm ve Modern Gastronomi
.
Gastronomik Turizm: Kırsal Bölgeler Ve Gıda Üretiminin Önemi
.
Gastronomi Turistinin Motivasyonu
.
Gastronomik Seyahat Deneyimi
.
Gastronomik Turizm Pazarlamasını Anlamak
.
Gastronomik Turizmin Hizmet Boyutu
.
Gastronomik Turizm Pazarlama Karmasının Oluşturulması
.
Gastronomik Turizmin Ürün Boyutu
.
Gastronomik Turizmin Yer Boyutu: Destinasyon ve Pazarlaması
.
Gastronomik Turizmin Tutundurma Boyutu
.
Gastronomik Turizmin Katılımcılar Boyutu
.
Gastronomik Turizmde Rekabet Gücü Oluşturmak
Kitapla İlgili Kategoriler