SPK Gayrimenkul İnşaat ve Gayrimenkul Muhasebesi (Kod: 4840) Mehmet Doğan  - Kitap

SPK Gayrimenkul İnşaat ve Gayrimenkul Muhasebesi

(Kod: 4840)

1. Baskı, 
Kasım 2012
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
506
Barkod:
9786053693468
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Adayların başka bir kaynağa ihtiyaç duymadan, sınava hazırlanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen bu Modüler Setde; sorumlu olunan tüm sınav konuları ayrıntılı olarak ele alınmış ve her bölümün sonuna, konuları kavrayıcı nitelikte testler eklenmiştir.
SPK Gayrimenkul Değerleme Esasları Kitabında 725 adet test sorusu yer almakta olup, bu yönüyle aynı zamanda bir soru bankası işlevini de yerine getirmektedir.
Bölüm sonu testlerinde yer alan sorular, konu itibarıyla birbirlerini takip edecek şekilde sıralanmıştır. Bu özellik, adaylara konuları daha iyi anlamalarında katkıda bulunacaktır. Ayrıca, kitabın sonunda adayların kendilerini deneyebilmeleri açısından 5 adet çözümlü deneme sınavı eklenmiştir. Kitap metinleri, sınav konuları ve soru tarzları dikkate alınarak, ilgili kanun metinlerinden kısaltma yapılmadan hazırlanmıştır.
Kitap, son sınav konularına uygun olarak ve yayım tarihi itibarıyla son yasal değişiklikleri içerecek şekilde hazırlanmıştır, Geçmiş yıl sınav sorularının tamamı taranarak hazırlanan ve %100 başarı esasını temel alan bu çalışmanın sizlere faydalı olması, en büyük dileğimizdir.
İncelediğiniz bu kitap SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisanslama Sınavına hazırlanmak isteyen adaylar için yüksek bir puan almayı hedefleyecek içeriğe, zenginliğe ve sınava hazırlanırken adaylara rehberlik edecek içeriğe sahiptir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
725 Adet Test Sorusu
.
480 Adet Hesap Kayıt Örneği
.
30 Adet Örnek Uygulama
.
5 Adet Çözümlü Deneme Sınavı
.
Toplam 1235 Soru
Kitapla İlgili Kategoriler