Biyoteknolojiye Giriş William J. Thieman, Michael A. Palladino  - Kitap
1. Baskı, 
Ocak 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
21x27
Sayfa:
340
Barkod:
9786053551508
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
465,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kapsamlı içerik ve araştırma güncellemeleri; kitap boyunca sizi biyoteknolojideki en son keşifler ve konular hakkında bilgilendirmektedir. Yeni içerikte epigenetik, Gelecek Generasyon Dizileme, biyoyakıtlar, "biyoeczacılık", kanser Genom atlası Projesi, 100 Genom Projesi hakkında en son bilgiler ve Deep Water Horizon petrol sızıntısının temizelenmesinde biyoteknolojinin nasıl kullanıldığı yer almaktadır.
Geleceği öngörme; her bölümün başında yer alan ve cevabı henüz verilmemiş, araştırmaları devam eden, biyoteknoloji odaklı soruların veya başlık/araştırma/ilkelerin yer aldığı, geleceğimiz üzerinde etkisi olacak konuları ele alan bir kısımdır. Burada sizlere biyoteknolojinin dinamik, herkese uygun geniş kariyer olanakları sunan bir alan olduğu; halen, cevap ve çözüm bulma süreçlerinde yer alabileceğini, birçok soru ve sorunları olduğu gösterilmektedir.
Bir fark yaratmak; her bölüm sonunda yer alan, bölüm içeriğinin dünyayı daha iyi hale getirmede nasıl gerçek hayata uyarlanacağını gösteren kısa örnek olayların incelendiği bir kısımdır. Bu kısımda gerçek insanlar, gerçek şirketler ve gerçek organizasyonların hayat kalitesini iyileştirmek için biyoteknolojiyi nasıl kullandıkları tartışılarak ilginiz çekilmekte ve size ilham verilmektedir.